Followers

15 July 2012

Order dari Adik Izza

Adik Izza dari Desa Ilmu ada reorder keychain dengan nama kawan-kawannya.
Harap geng2 sekolah dia gembira mendapat keychain ini.


Huruf felt tu aku potong guna Big Shot.
Cuma gamkan aje.

Bercakap tentang Big Shot, 
Ini sample bookmark yang paling simple giler.
Tak jual ye, sample aje.
Kalau nak order, isi borang dan hantar terus kat aku.


Cantik tak rama-rama tu?
Tak rugi ek beli dies mahal sikit.
Tapi hasilnya sangat memuaskan hati.

Nak kena update senarai customer yang dok tertunggu2 barang nak siap.
Adoii...





Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.