Followers

13 June 2012

Satu Lagi Projek Tangkap Muat - Bakul Letak Cincin Tunang

Ini betul-betul kes tangkap muat.
Adik called seminggu sebelum hari pertunangan suruh aku buat something untuk letak cincin.
Sudah!
Cepat-cepat ajak hubby pergi kedai kraf cari apa-apa yang patut.



Bakul, riben aku beli kat kedai kraf.
Swan dua ekor tu sebenarnya ayah yang punya.
Lama dah ayah beli swan ni jadi hiasan kat rumah, dekat dua puluh tahun kut.
Ayah dah takde lagi jadi adik aku nak swan ni jadi pengganti ayah.
Sentimental jiwa aku bila adik suruh letak swan tu.
Bunga tu dari jambangan Valentine's Day yang hubby belikan untuk aku tahun lepas dan tahun ni punya.
Senang je buat ni, amik hot glue gun dan tampal.

....... Jadi jugak kan?

Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.