Followers

18 February 2012

Felt Letter Organizer!

Ini order dari regular customer, Rini.
Dia mintak aku buatkan dia letter organizer yang single compartment.
OK, set!



Simple je tapi comel kan?
Haruslah memuji diri sendiri sebab takde orang nak puji kita dan kalau mintak puji buat malu kompeni je hahaahhaaa.....


Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

2 comments:

Tie said...

Very nice dear...
.
.
Makcik puji sikit!!

CHU MAJORFLAVA said...

lawak ktk dear..tapi best!!

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.