Followers

13 February 2012

Favorite Doodling Medium : Fabrix Paint

Entri khas ku dedikasikan untuk Fabrix Paint.
Memang save banyak masa nak deco kraf felt bila guna FP ni.
Macam buat icing atas kek pun ye jugak.


Bekas recycle ni.... mangkuk polisterin sup mushroom Pizza Hut.  
Siap pasang riben pink lagi.  
Jimat duit beli bekas hahaha!


Yummylicious colors on my table!


Bookmark yang boring terus jadi cantik bila kena conteng!


Inilah hasil contengan sempena Valentine's Day.
Harap-harap semua pelanggan suka.
Geng Felt Crafters mesti tau kat mana nak dapatkan supply FP ni.

Happy Crafting Y'all!!


Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~


No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.