Followers

05 January 2012

Snap Hair Clip


Nampak menakutkan aje rupa klip rambut ni.
Hahahaa....

Cerita buat klip rambut ni kan, hari ini kawasan rumah kiterang banjir.
Jadi daripada melangut depan TV baik buat something.
Sambil menonton filem The Chronicles of Narnia kat laptop aku potongla cebisan felt yang baki lebihan buat kraf tu.
Daripada dibuang ye dak?
Jadilah klip hodoh ni.

Hubby kata macam durian penyek.
Tapi bila lekat kat kepala cantik tau!

Hehehehe......


Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.