Followers

23 January 2012

Blog Review :LOVELY FELT CRAFT SHOP

Ini dia blog yang kelima yang aku nak review. Kali ini, kita nak skodeng pulak blog NADFELT iaitu LOVELY FELT CRAFT SHOP.


Suke la tengok header dia... cantik, comel, pink, bunga bunga lagi.
Nah sekarang tengok hasil kerjatangan tuan punya blog pulak.


Keychain ada nama.


Cekak rambut felt.

Pencil topper yang comel!


Kan?
Comel-comel kerjatangan dia.
Ni lah part yang paling best kalau dapat buat review kat blog kawan-kawan.
Banyak ilmu kita dapat.
Selain daripada itu dapat mencuci mata dan mendapat ilham untuk berkarya.

Jom melawat ke blog Nad Felt Corner !! ~~ http://www.nadfeltcorner.blogspot.com/


Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.