Followers

20 January 2012

Blog Review : Nadia Si Genius

OK.
Suka la nick dia ni.
Si Genius.
Ye, yang cakap serupa bikin.
Kenapa aku kata camtu?
Sebab blog dia ni lain dari yang lain.
Ala-ala memartabatkan crafters kat Malaysia ni.
Genius kan?



**Diingatkan hanya handmade crafters sahaja yang boleh join the blog sebab kita nak beri peluang/pasaran utk  berniaga secara besar-besaran kepada crafters di Malaysia. 
**Pihak kami berhak untuk membuang mana-mana link blog yang tidak ada kaitan dengan craft/handmade    item seperti yang telah dinyatakan seperti di atas.
**Kalau ada cadangan nak tambah link list yang lain, jangan segan-segan boleh mail pada saya 
    Diharapkan blog yang ada ni dapat membantu both crafters dan para pembeli dengan systemnya yang sistematik.

Tu dia pesanan dari Nadia.

Jadi kawan-kawan semua especially crafters, korang semua mesti jenguk blog dia.
Selamat blogwalking!





Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.