Followers

19 January 2012

Blog Review : Liyanafadila Felt Craft


Blog review yang kedua ini aku nak review cik adik bernama Norliana Fadila.
Sweet nama dia kankankan?
Kalau nama dah sweet, apa lagi kraf dia.



 Kannn?
Tengok cantik giler dompet oren ni, strikingly pretty!
Oh, dah jatuh cinta pandang pertama.
Aku belum sampai tahap nak berwallet wallet dengan felt ni.
Belum cukup ilmu keh keh keh..

Next....


Mak oiii..
Cantiknya beg-beg ni.
Rasa nak beli tak?

Selain daripada buat kraf Yana jugak ada jual supply kraf. KLIK SINI!!
Jadi, jangan malas-malas mari kita jengah blog Yana yang kreatif ni.






Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.