Followers

22 January 2012

Blog Review : Cantek Kraft

Ola!
Tengah watpe tu?
Aku hari ni rasa macam bersalah pulak tak update pasal blog review ni haaaaa.
OK untuk tidak menghampakan kawan-kawan GFC marilah kita review blog nan satu ni.

CANTEK KRAFT!



Crafter gigih ni .... suka tengok kerja tangan dia.
Comel kan??


Paper clips yang adorable


Fancy lovely pillows.


Oh ya lupa nak citer Cantik Kraft juga seorang supplier felt.


Heart shape keychains yang comel


OK.  Jadi kalau nak tahu lebih lanjut tentang kraf beliau, silalah jangan malu-malu masuk blog dia:  http://cantekkraft.blogspot.com/

Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

1 comment:

Mishter Izwän said...

BLOG TUTORIAL/COMPUTER TIPS/TRICK at http://blogeditor009.blogspot.com/

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.