Followers

04 December 2011

Kelip Rambut Hair Clips, Sepit Rambut Punya Cerita

Penat memang penat hujung minggu ini.
Tidur tak payah tanyalah.
Masuk tidur pukul 1-2 pagi.
Pukul 7 pagi dah terbangun, bangkit mandi dan siapkan order felt.

Ini ada sikit gambar kelip rambut untuk didermakan kepada rumah anak-anak yatim.
Projek ini adalah hasil idea Geng Felt Crafters.
Semoga kita semua diberkati Yang Maha Esa ye!


Percubaan membuat fabric hair clip.  
Berjaya walaupun masih macam comot je kerja aku.
Nama pun first time jah.


Oh ya, model kecik ini adalah anak dara tuan punya blog.
Dia sendiri yang mintak gambar dia diambik dan letak kat FB dan blog.
Kecik-kecik dah demand ye kau nak....

Enjoy the pics!

Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.