Followers

04 December 2011

Geng Felt Crafters - Hasil Kraf untuk Didermakan

Sebelum itu nak mintak maaf banyak-banyaklah sebab memang takde masa nak buat.
Bukannya malas tapi sebab banyak pesanan, lagipun aku sorang je yang jahit.
Dahlah siang kerja, balik kerja pukul 6 petang tu terus mandi dan menjahit sampai tengah malam.
Memang hectic sungguh!
Ok, inilah antara barang-barang yang nak didermakan.
Harap adik-adik nanti suka.





Kalau ada masa memang nak buat banyak-banyak tapi sorry ini je yang termampu aku buat.
Minimum derma adalah 10 items.

1.  Klip rambut bunga peony x 3
2.  Klip rambut purple x 1
3.  Klip rambut Bear x 1 pasang
4.  Pouch pencil ala Martha Stewart x 5
Total = 10 items. :D

Memang dah fully booked.
Selain dari siapkan order dari customers kena jugak buat few products just untuk standby kalau-kalau kena jemput buat bazaar dan nak belajar pattern baru.
Asik-asik buat pattern sama macam tak berkembang je otak ni.

Ok. Nite nite all.
Esok kena gi kerja.
Thanks.
Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.