Followers

03 December 2011

Angry Bird Merah - hp pouch

Akhirnya.....
Dari malam tadi jahit ni, tidur pun dalam pukul 2:30 pagi gitu.
Sepatutnya bermula awal tapi macam biasa, hari Jumaat kena pergi rumah mak.
Sudahnya pukul 9:00 malam baru mula menjahit.
Sambil-sambil tu borak-borak dengan hubby, klik-klik main Sims Social.
Boleh?


Order hanya akan diterima sampai besok saja.
Sapa nak cepat-cepat order ye?
Tak terlayan dah sekarang jadi kena pandai-pandai bahagikan masa dan order.
Thanks!

Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.