Followers

28 November 2011

Handphone Pouch Lagi!



Ni dibuat masa cuti sakit kena tonsil kembang haritu.
Perasan tak aku banyak dapat order buat hp pouch?
Dah macam pengeluar / pengedar hp pouch felt pulak.
Terima kasih kepada customers.
Rezeki kat situ.

Ada beberapa lagi hp pouch nak kena habiskan.
Harap-harap besok dapat habiskan sebelum bercuti hujung tahun.


Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.