Followers

23 October 2011

Projek Amal Geng Felt Crafters

Hola chicas!

Ni baru satu je siap.
Aku buat 10 pcs pencil pouch untuk anak-anak yatim.
Projek amal ni memerlukan Geng Felt Crafters membuat hasil kraf untuk anak-anak yatim ni bila bukak sekolah nanti.
Tak kisahlah nak buat ape kan tapi minimal 10 pcs gitu.
So...
Inilah hasilnya baru satu ye. Ada 9 lagi masih menunggu.
Itupun aku cepat-cepat mulakan bila habis order bunga dari Karen.
Ada satu pouch yang aku belum siapkan orang tu nak balik Kuching tak lama lagi.
Besok lusa ada order baru masuk aku tak leh la menepek selalu sangat kat Facebook, gian sungguh kan?
Anyway ni dia gambar kraf yang aku buat tadi.


dicilok Inspirasi dari Martha Stewart!

Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.