Followers

14 October 2011

Mari Jenguk dan Beli Kraf dari CANTEK KRAFT!

Yuhuuu!!

Julung-julung kalinya (bukan ikan julung-julung ye?) blog kraf aku ni buat review pasal blog lain yang sama aliran. Whoah aliran katanya. Aliran lebat ke? Haha!  Well, oleh kerana gatal sangat nak join game Tag-Tag-an kat Geng Felt Crafters @ Facebook maka dengan ini aku telah menge-Tag blog si CANTEK KRAFT! Eh, chop chop!! Mana aku pernah nampak perkataan Kraft ni?  Sat..........

Ha!!

Kraft = Kraft Single sedap tau.  Hahahahah!

Pertama kali aku masuk blog CK ni, uihhh header besar macam ada persamaan pulak kiterang, ahaks.
Masih agak barulah berkecimpung dalam bidang Felt crafting ni (tengok tarikh blogging dia :D) tapi kerja dia sangat comel dan kemas
Tabik aku jah.

Penanda buku bunga-bunga comel!


Keychain bentuk hati warna pink.  Comel giloz.


Bantal pun ada!

Well, sebenarnya dia ada buat banyak tau design yang best-best.
Pendek ceritalah meh sini klik untuk masuk ke blog CK.


Selamat ber-KRAF!

Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

2 comments:

Sue said...

1st time k.sue singgah sini..nice blog dear :)

Mizz Coki said...

Hai K.Sue! thanks ye sbb sudi singgah ahaks!

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.