Followers

23 October 2011

Akhirnya! -- Bebunga untuk Karen yang Sweet

Humangaih....

Mula-mula memang nak nangis buat bebunga ni untuk Karen.
Tapi aku anggap itu semua cabaran daaa.
Dia dah semangat nak release kan floral collection dia November ini, which is in two weeks time.

Bangga gak doh buruk-buruk bunga mak kan tetap dilekat kat cekak rambut dia.
Oh ya, Karen ni buat biz kraf jugak secara online, laku noks.
Dia buat cekak rambut ala2 Sereni & Shentel tapi versi mampu milik.
Ko gila nak pakai cekak rambut harga beratus-ratus???

Meh sini cekidaut link Karen:

EVA MONTE INSPIRED DESIGNS

Eva Monte kelas kau nokss!

OK, now move to gambar bebungaan itteewww..



... tiba-tiba terasa macam pipit dengan enggang, hahaha!!


Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.