Followers

16 September 2011

Pouch Handphone untuk Amy!


Ini pertama kali Amy beli dari aku.  Pouch untuk iPhone baru dia, amboiiii... ehehehehe.. Dia mintak butang munga-munga tapi stok aku belum sampai daaaa.  Takpe, improvise lebih kurang, letak logo Apple tu diaaaaa!  Sapa nak boleh suruh aku buat murah je taw.. RM7 je, tak caya? Percayalah.... :D




Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.