Followers

21 September 2011

Coin Pouch for Winnie!


Nah, ingat tak haritu aku ada announce pasal sapa nak ambik pouch duit syiling ni RM5 saja dan aku akan letakkan nama korang kat belakang.  Ada dua lagi tinggal, Miss Totty dan Sweet Tweet.  Ini The Plane yang Wini dah order, hope she'll love it.



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.