Followers

04 July 2011

Pouch Handphone untuk Mag!


Pouch Handphone untuk Mag.  Antara pelanggan tak banyak karenah.  "Make a pouch for my iPhone then just send me the bill".  Kali ini aku tak guna button sebab felt ni jenis lembut gebu gitu jadi takut nanti baru seminggu pakai terus koyak!  Stok felt aku dah abis dan tengah tunggu order aku sampai minggu depan..  Pouch ni kalau tengok live kan, laki aku cakap macam pouch Maharaja Lawak la pulak.  Ish..ish.. pandai je pakcik tu komen.  Suruh jahit, ko nak???  Anyway, Mag, this is for you!



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.