Followers

04 July 2011

Korang Simpanan Lebihan Kain Felt kat Mana Ya?

Hello! Hari ini aku nak bukak satu topiklah.  Biasanya lepas korang potong kain felt tu kan ada lebihan dia korang simpan kat mana ya?  Aku cuma kelipkan semuanya guna document clip tu.



Senang bila dah di klip kita senang nak tengok warna apa yang tinggal.  Meja kerja aku pun kecik je jah. Ada bakul bertingkat untuk letak buku lakaran, kain cotton yang dah dilipat, tool box.  Lepas tu ada 2 tool box kecik tempat simpan riben dan butang.

Sumber foto:  SINI

Wah meja ni comel sangat kan?? Simple but nice to see.  Kemas pun kemas.  So korang ada idea lain tak?  Jom lah kongsi kat sini!



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.