Followers

10 July 2011

Ready Stock. Nak Beli Tak?

Haiii!

Ini ada beberapa ready made wristlet dan coin pouch yang saya dah buat beberapa bijik, hehe.  Nak tahu harganya?

Wrislet :  RM10.00
Pouch :  RM5.00

Kalau nak boleh terus hubungi saya melalui SMS dan email.(Rujuk TERMA & SYARAT)


Oh ya, kalau nak tengok gambar tu dengan lebih jelas lagi, sila klik kan aje pandailah dia membesar nanti.



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.