Followers

18 June 2011

Ornament Kereta untuk Rini!

Rini ni sama kerja dengan aku.  Dia tertarik tengok ornament gantung-gantung yang aku letak kat pintu ofis tu so dia nak satulah nak gantung kat kereta.  Dia mintak heart/love shape so inilah dia still fresh from the oven katanya.  Harap Rini suka.





Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.