Followers

28 June 2011

Keychain Beruang Oren untuk Mawi!

Taaaak. Bukan. Bukan Mawi World tu.

Takkan lah Mawi suka beruang kan?  Ni geng keras aku, Mawi yang ala-ala Aznil Nawawi tapi tetaplah penjaga gol terbaik pasukan jabatan kami, 3 tahun berturut-turut menjulang piala kejuaraan.  Ko hado??? Sapa cakap soft guy tak boleh main bola dan gawang gol tak dapat bolos!

So dia tertarik dengan Blue Beary aku yang aku gantung kat ofis tu so mintaklah anak beruang warna hijau fluorescent tapi maaflah Mawi, dah habis stok.  So dengan penuh kasih sayang, aku jahitkan seekor anak beruang berwarna OREN!





Kannn?? Punyalah banyak gambar dia aku upload hahaha. Well, Mawi, semoga ko suka beruang oren ko ni.



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.