Followers

27 June 2011

Handphone Pouch untuk Miss Tikot

Dah siap pun setelah dua hari berhempas pulas menjahit.  Miss Tikot ni kawan blogger aku, dia nak satu pouch untuk henpon dia dan motif yang simple saja.


Nah.  Terimalah aiskrim oren ada cokelat cair lagi.  Penutup aku jahitkan snap button supaya senang Tikot nak jawab hp dia bila orang call dia.



Kat dalamnya aku jahitkan kain cotton untuk alas supaya henpon Tikot tak calar.



Nama Tikot for personal touch.  Tikot, I hope you'll love this pouch dan sempena dengan Malaysia Grand Sale, pouch ini cuma berharga RM5.00.  Sapa nak boleh order!





Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

2 comments:

Ms Tikot said...

TQ Mizz Coki, kmk suka pouch ya, cute...

Mizz Coki said...

hehehehe.. thanks too. eh, so ur friend maok pouch apa tek?

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.