Followers

13 June 2011

Felt Ornaments untuk Ofis


Ni aku buat hujung minggu lepas.  Hmm.. HSK? Tu untuk nama hospital tempat aku keja, letak kat tepi pintu masuk kat bilik, comel kan??? Saja nak tunjuk2 kasi hint kat boss mana tau dapat order sempena hari terbuka hospital nanti.  Ada bunyi-bunyi dari boss kecik nak buat tempahan.  Mudahan berhasil. Ameeen. :D



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

1 comment:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.