Followers

20 June 2011

Coin Purse!

Hai!

Ni ada satu purse untuk coin dah siap jahit. Ni kalau takde orang beli aku nak wat sample.  Sapa nak lain kali boleh mintak aku buat motif lain dan customize kan.  Nak taruk nama ke, nombor kereta ke apa2lah just tinkle me OK?



Jangan bimbang.  Jahitan ni kuat, ada lapik lagi kat dalam.  So boleh simpan macam-macam tau.



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.