Followers

12 March 2011

Wristlet Untuk Amy the Cupcake Girl


Kawan Mizz Coki ni namanya Amy.  Dia ni pun ada buat biz kecik dari rumah.  Dia buat kek sedap sedap baikkkk punya!!!!  Ni blog dia:  AMY'S ONLINE SHACK

Amy mula-mula mintak buatkan coin purse tapi lepas tu suka pada wristlet pulak.  Iyelah, Mizz Coki tau mesti dia nak simpan banyak barang so Mizz Coki buat motif Cupcake dengan nama Amy sekali.  Dalam dia ada 2 kocek boleh selitkan biznez kad ke, resit ke, kan Amy?

Harga:  RM 25.00


===============
Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

No comments:

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.