Followers

20 March 2011

Order dari Christina

Dah siap pun order dari Christina.  Dia nak 2 wristlet bermotifkan Disney's Princess tapi masalah printer yang Mizz Coki gunakan tak bagus untuk printing kertas gam.  Jadi Mizz Coki alter dan tambah apa-apa yang patut untuk mencomelkan lagi wristlet ini.



Sorry sebab printing tak jelas.  Lenkali Mizz Coki tak buatlah benda alah susah ni.  Printer kat ofis lama barulah canggih.  Kat rumah dan ofis baru macam kureng sikit bab-bab printing.

Anyway Chris, I hope you're gonna love these two!




Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

1 comment:

YuNNa said...

thanks pat!!! -chris

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.