Followers

15 August 2012

Daffodil Brooch Inspired by Kate Middleton


Kate Middleton inspired katanya.  Brooch bunga Daffodil ni hanya mengambil masa hampir dua jam untuk disiapkan.  Brooch ni untuk Mona Ismail beraya tahun ni, sakan nooo.. inspirasi Keluarga Diraja Britain.




Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

09 August 2012

Akak Sakit Dek Non

Ola.

Adoi macam-macam la sekarang ni aku kena macam-macam sakit, 2 minggu lak tu.
Sejak awal puasa dah macam-macam masalah melanda.
Bermula dengan batuk, selesema, asma, diselangi dengan demam panas pastu terbaru, mata kena jangkitan.
Sabar, berat sungguh dugaan bulan ini.
Walaupun aku tak puasa (I'm not a Muslim), terkilan jugak sebab masa nilah aku paling suka memeriahkan pasar Ramadhan hahahahah!!
Takpelah, hari ni dah turun kerja, weekend ni baru boleh berparam-paraman.

Terima kasih juga buat customers yang sanggup menunggu giliran.
Rezeki tetap datang mencurah jugak tapi rasa tak puas hati sebab kerja tak siap ikut masa ditetapkan.
OKlah tu.
Nak chow dulu.
Nak sambung buat kerja ofis.
Sekian saja apdet kali ini.



Nota: Jika berminat untuk membeli hasil kraf kami, sila isi borang pesanan (Order Form) yang telah disediakan. Mudah sahaja! ~ TERIMA KASIH ~

Chop! Tengok Sini Dulu!

Sila tambah amaun seperti di bawah untuk kos penghantaran.

Semenanjung : RM9
Sabah/Sarawak: RM 7

Thanks love.

Borang Pesanan (Order di sini!)

Name:
Alamat Pos:
No. Telefon
Email Address:
Senarai Order (Letak Kod dan Jumlah Pesanan)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Simpanan Nasional (BSN)
Pilihan Pos: Pos Laju
Pos Daftar
Domestic Mail (Pos Biasa)

This online form was provided by Freedback.